Privat pasning hos Den lille regnbue hejsager er et et tilbud til jer forældre under frivalgsordningen. I modtager tilskud fra kommunenen. I vælger mig og jeg vælger jer, hvilket, efter min mening skaber det bedste samarbejde omkring jeres kæreste eje. Jeg er godkendt på samme vilkår, som de kommunale dagplejere. Der bliver derfor ført tilsyn af en tilsynsførende fra kommunen. Jeg har adgang til PPR og sundhedsplejerske og talepædagoger hvis et barn skulle have behov for hjælp.

Som privat børnepasser kan jeg tilbyde masser af aktiviteter og oplevelser på børnenes præmisser. Samarbejdet foregår mellem jer og mig.

Private/selvstændige børnepassere betaler selv for alt deres udstyr som barnevogne, legetøj, mad, bleer, frugt, udflugter/ transport.

Der kommer ingen gæstebørn hos mig, derfor ingen uforudsigelighed og kede børn, da de ikke skal forholde sig til gæstebørn. Dit barn kan blive i dagplejen til det er 6 år. Dette betyder at hvis I først kan få jeres ønske børnehave tilbudt når jeres barn er f.eks. 3 år og 6 mdr., så kan det blive i trygge rammer hos mig. Tilskuddet fra kommunen falder dog, efter jeres barn er fyldt 3 år.